אין על עוף, נכון? ובמיוחד כנפיים, לדעתנו הן פשוט טירוף.
איך אנחנו הכי אוהבים אותן? קצת חריפות, שוחות במרינדה אסיאתית. וכמובן כשיש להן גם טאץ' קטן של עשן. אז אם אתם כמונו, קבלו את המתכון האולטימטיבי לכנפיים בשבילכם:
אחרי שהכנפיים מקבלות מכם עיסוי עמוק של ראב, הן נוחתות בנחת על הפלאנצ'ה בגריל ונצלות בחום עקיף. בזמן שהן תופסות צבע, מערבבים מרינדה עם ג'ינג'ר, צ'ילי, שום, סויה ועוד הרבה הפתעות. ברגע שהמרינדה מוכנה, מברישים את הכנפיים בנדיבות, שלוש-ארבע פעמים.
ברגעים האחרונים של הצלייה מגיע הטוויסט: קופסת העישון נכנסת למשחק, יושבת מעל המבער ונותנת לכנפיים ארומת עשן שלא תרצו לוותר עליה. הריח הולך לשגע אתכם, שתטרפו אותן לפני שהן יגיעו לשולחן.