טרטר בקר בגריל

טרטר בקר בגריל

טרטר בקר בגריל

אתם חייבים לנסות את טרטר הבקר הזה!  אם יש מנה אחת שבה חשובה איכות הבשר, זה טרטר בקר, חתוך ביד כמובן.

את הטרטר מגישים עם צלפים, אנשובי, טבסקו וקוניאק. אפשר כמובן לצלות את הטרטר המוגמר בפלנצ׳ה אם אתם מעדיפים את הבשר שלכם צלוי.

אם החלטתם לצלות את הטרטר, פשוט תקראו לו סטייק טרטר, שימו קצת צי'פס בצד ותראו איך הוא משגע את כולם!

מרכיבים

עבור 2 אנשים
  • 8 פרוסות טוסט
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 בצלי שאלוט
  • 2 חלמונים
  • 4 מלפפונים חמוצים (קורנישונים)
  • 500 גרם שייטל (Rump Steak)
  • 50 גרם צלפים
  • 2 חתיכות אנשובי
  • 8 גבעולי עירית
  • 1 כף חרדל
  • 1 כף קטשופ
  • מלח ופלפל
  • 1 שוט קוניאק
  • טבסקו לפי הטעם

ציוד

ערכים תזונתיים

למנה

  • 408 קלוריות
  • 19 גרם שומןֿ
  • 34 גרם חלבון

שלבי הכנה

  • 1
    מסירים בזהירות את העור הכסוף ואת והגידים מנתח הבשר בעזרת סכין חדה. קוצצים את הבשר דק מאוד ומניחים בצד בקערה מכוסה.
  • 2
    מקלפים וקוצצים דק מאוד את הבצלים. קוצצים דק גם את הקורנישונים, האנשובי והצלפים. שוטפים את העירית, מנערים, מייבשים וחותכים לטבעות דקות.
  • 3
    מערבבים היטב את חתיכות הבשר עם הירקות, השמן, החלמונים, הטבסקו, החרדל והקטשופ בקערה. מתבלים עם מלח, פלפל, עירית וקוניאק.
  • 4
    מחממים את גריל הגז ל-180 מעלות במצב של חום עקיף. מניחים את הפלנצ׳ה על רשת הגריל עם הצד המצולע כלפי מעלה, מעל אחד המבערים הדולקים.
  • 5
    מחלקים את הטרטר ל-4 חלקים שווים, מניחים 2 פרוסות טוסט בין כל אחד מחלקי הטרטר וצולים קלות משני הצדדים על הפלנצ׳ה.