יש מישהו בקהל שלא אוהב אננס? כאשר מדובר על מנגל בימי הקיץ החמים, אננס הוא פרי רב שימושי. אפשר לנשנש אותו, לבשל איתו צ'אטני נהדר או אפילו להכין ממנו קינוח מטריף על הרוטיסרי שלכם.
אז הנה זה בא: היום אתם הולכים להפוך את הפרי הטרופי המופלא הזה לכוכב הארוחה!
הודות למבנה ולקליפה שלו, ניתן להפוך את האננס בקלות לקערה ולתבשיל בו זמנית. חצו את האננס שלכם לשניים באופן שיהפוך אותו לקערה, והכניסו אליו עוף פיקנטי לאחר שהושרה בלילה ברוטב טריאקי, רוטב סויה, תבלינים חריפים ומעט עשב לימון. מעל העוף הניחו מעט פלפל טרי ובצל ירוק - והמנה שלכם מוכנה. חציו השני של האננס ישמש כמכסה כמובן, וכל המנה תתבשל בחום עקיף ותהפוך לארוחה נהדרת.
לא רק שזה נראה מדהים - זה גם טעים!
הטיפ שלנו:
חצי אננס לא מספיק לכם למילוי? ניתן להכפיל כמויות ולמלא את שני החצאים. כדי שהחלק החיצוני לא יתייבש מדי, כסו הכל בנייר אלומיניום.
אגב, זמן הבישול הוא הזדמנות מושלמת להגניב תוספת בצד למנה המטריפה הזו, והמלצה שלנו - נסו צ'יפס בטטה פריך.