יש לכם דלעת יפנית יפהפייה על השיש ואתם לא בטוחים מה לעשות איתה? מה דעתכם על מרק דלעת עשיר וטוב באמת? המנה הזו בלי ספק צריכה לככב אצלכם בתפריט הסתיו, ואפשר לרקוח אותה בקלות היישר בסיר היצוק שלכם.
דלעת יפנית אידיאלית למרק הזה, ולא רק בגלל הטעם האגוזי והעשיר שלה. על הדרך, היא גם סופר קלה לעבודה, מכיוון שאפשר (ורצוי) לאכול גם את הקליפה שלה. גרעיני דלעת וקרוטונים ידאגו לאקסטרה קראנץ' בכל כף! פתיחה מושלמת לארוחה, לא?