לפעמים כל מה שצריך לארוחה טובה הוא תפוחי אדמה פריכים מטוגנים במחבת, ביצת עין וכמה קציצות עסיסיות.
המתכון הבא מושלם להכנה במחבת הברזל היצוק שלך, כי הברזל היצוק צורב את כל החגיגה הזו באופן אידאלי ומבטיח שתפוחי האדמה המטוגנים יהיו פריכים כמו שצריך. את הטאץ' המיוחד נותן האיולי לימון-פלפל חריף.
עצה שלנו:
לעתים קרובות לוקח לתפוחי אדמה מטוגנים יותר מדי זמן להתבשל כמו שצריך. בניגוד למה שחושבים, אין באמת צורך להרתיח את תפוחי האדמה, ואז לחתוך אותם ולטגן אותם! האמת היא שבכלל לא צריך לבשל מראש את תפוחי האדמה. מספיק לחתוך אותם דק ולטגן בהרבה שמן איכותי.