גם אתם חולמים להכין סוף-סוף שניצל וינאי מקורי - יצירת המופת האוסטרית העשויה מנתח בקר אמיתי? הגעתם למקום הנכון! במתכון הזה תקבלו את כל הטיפים החשובים, כדי שייצא לכם שניצל מושלם בדיוק כמו במסעדה וינאית מסורתית.
השאלה החשובה ביותר: באיזה בשר אתה משתמש לשניצל שלך? כאן יש רק תשובה נכונה אחת: בשר עגל!
מלבד בשר העגל, בהכנת שניצל וינאי אמיתי אין תחליף לפירורי לחם, וחשוב שלא להדק אותם יותר מדי.
מספר טיפים להכנת השניצל המושלם:
1. הקציפו את הביצה באופן גס ומינימלי, חשוב הביצה תישאר "שמנונית".
2. רססו את השניצל במעט מים לאחר הקימוח.
3. אל תהדקו את פירורי הלחם בחוזקה אלא בעדינות.
4. השניצל צריך "לצוף" בשומן בטמפרטורה של 170 מילות צלזיוס ולכן אל תחסכו בשמן.
5. מומלץ להשתמש במחבת ברזל יצוק.
עם מה אוכלים את השניצל הווינאי המקורי? באירופה הוא מוגש עם צ'יפס כתוספת קלאסית, אבל הגשתו יחד עם לימון, אנשובי וחמוציות מתוקות כמטבל זו הדרך הווינאית האמיתית, לצד סלט מלפפונים או סלט תפוחי אדמה.