מחפשים את הכוכב של סעודת החג הקרובה?
תנו כבוד לכתף טלה מעושן, שיגרום לאורחים שלכם להגיע לכל סעודות החג בשנים הקרובות (אם אתם בעניין כמובן...)!
הודות למרינדה החריפה, עישון הנתח הזה לא רק פשוט במיוחד, אלא גם טעים בצורה יוצאת דופן!
מעושן, עסיסי, ארומטי - מ ע ד ן!
כל מה שצריך זה רק מעשנת שבבים אמינה ומיקס עשבי תיבול ים תיכוניים.
נעצו את חיישן הטמפרטורה בנתח, הישענו לאחור וגרדו קליפת תפוז לסיום - והרי לכם מנה עיקרית מעולה בסגנון ים תיכוני.
רוצים עוד רוטב לנתח המעושן? נסו גרמולטה חריפה היישר מהים האדריאטי. קוקטייל הצמחים הזה הוא התשובה האיטלקית לסלסה ורדה הספרדית. ועם השום, עשבי התיבול וניחוחות ההדרים - הוא לגמרי התשובה הנכונה! פשוט זורקים לבלנדר פטרוזיליה, טימין, מרווה, אורגנו ורוזמרין יחד עם שום, שמן זית ולימון וקיבלתם רוטב מעולה כתוספת למנה המושלמת.