שוקי העוף העסיסיים האלו פשוט ממכרים - במיוחד כשהם עולים על הגריל במרינדה בטעם צ'יפוטלה (פלפלים חריפים מיובשים) ודבש.
רכיבי המרינדה כוללים בצל, שום, קטשופ, חומץ תפוחים, מיץ תפוזים, רוטב ווסטרשייר, עגבניות, כמון, צ'ילי ומנה טובה של דבש, וכשהם משתלבים עם צ'יפוטלה לוהטת ברוטב אדובו מקסיקני (נמצא בכל סופר) - הם יוצרים פצצת טעם פיקנטית שאי אפשר להפסיק לזלול!
הטיפ שלנו:
כדי להפוך את השוקיים לרכים במיוחד מומלץ להשרות אותם במים עם סוכר, מלח ותבלינים יום קודם.
המלח מעניק טעם לבשר ובמקביל מבטיח שהעוף לא יתייבש במהלך הבישול. התוצאה: עוף סופר עסיסי!