רצועות בצל מקורמל להמבורגר

רצועות בצל מקורמל להמבורגר

רצועות בצל מקורמל להמבורגר

רצועות בצל מקורמלות ואיכותיות הן השדרוג האמיתי להמבורגר הביתי שלכם. אחרי שנותנים לבצל להתבשל במיץ של עצמו במשך שעתיים, הרצועות הופכות לרכות ונמסות בפה.
הרכיב שנותן לרצועות הבצל טעם מיוחד ועשיר הוא החומץ הבלסמי שמדגיש את הטעם המקורמל והמתקתק.  

עצה שלנו: מומלץ לבשל את רצועות הבצל על חום מינימלי אחרת הן עלולות להישרף ולקבל טעם מר. 

מרכיבים

עבור 4 אנשים
  • 4 בצלים לבנים
  • 75 גרם סוכר חום
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 כפות חומץ בלסמי
  • 1 כף מלח ים
  • פלפל שחור

ציוד

ערכים תזונתיים

למנה

  • 205 קלוריות
  • 7 גרם שומן
  • 3 גרם חלבון

שלבי הכנה

  • 1
    מקלפים את הבצלים, חותכים לחצי ופורסים לרצועות ברוחב של כחצי ס"מ. מערבבים את רצועות הבצל עם מלח הים, שמים בסיר ומאדים על הכירה הצדדית על חום נמוך עם מכסה סגור למשך כשעתיים.
  • 2
    מוציאים את הבצלים מהסיר ומסננים. מחממים את המחבת היצוקה על הכירה הצדדית על חום נמוך. מוסיפים את שמן הזית ומבשלים את רצועות הבצל תוך ערבוב מתמיד כ-2 דקות.
  • 3
    מוסיפים את הסוכר החום ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהסוכר נמס והתקרמל. מוסיפים חומץ בלסמי ומבשלים 1-2 דקות נוספות.