רוסטביף מעושן הוא קלאסיקה אמיתית ובשבילו לגמרי שווה להפעיל את מעשנת השבבים שלך!
הכניסו את השבבים, הדליקו את המעשנה, ועכשיו לעבודה הקשה: מניחים את נתח הבשר על הרשת, סוגרים את המכסה ו... זהו. פותחים בקבוק בירה 🙂
לאחר שעתיים-שלוש של עישון הרוסטביף שלכם מוכן לשימוש. עוטפים אותו בנייר קצבים ונותנים לו לנוח.
התוצאה היא נתח בקר ורוד ועסיסי להפליא!
קרום פריך וממכר מבחוץ, בשר רך וחמאתי בפנים. ובנוסף לכל זה הטעם המעושן - אתם פשוט חייבים לנסות.
הטיפ שלנו:
אם נשאר לכם רוסטביף אחרי המסיבה, הניחו אותו במקרר ופרסו אותו לפרוסות דקות למחרת. והנה לכם עוד נשנוש נהדר עם מיונז על הטוסט.