רוסטביף מעושן

רוסטביף מעושן

רוסטביף מעושן

רוסטביף מעושן הוא קלאסיקה אמיתית ובשבילו לגמרי שווה להפעיל את מעשנת השבבים שלך!

הכניסו את השבבים, הדליקו את המעשנה, ועכשיו לעבודה הקשה: מניחים את נתח הבשר על הרשת, סוגרים את המכסה ו... זהו. פותחים בקבוק בירה 🙂

לאחר שעתיים-שלוש של עישון הרוסטביף שלכם מוכן לשימוש. עוטפים אותו בנייר קצבים ונותנים לו לנוח.

התוצאה היא נתח בקר ורוד ועסיסי להפליא!

קרום פריך וממכר מבחוץ, בשר רך וחמאתי בפנים. ובנוסף לכל זה הטעם המעושן - אתם פשוט חייבים לנסות.

 

הטיפ שלנו:

אם נשאר לכם רוסטביף אחרי המסיבה, הניחו אותו במקרר ופרסו אותו לפרוסות דקות למחרת. והנה לכם עוד נשנוש נהדר עם מיונז על הטוסט.

מרכיבים

עבור 4 אנשים
  • 1.2 קילו רוסטביף בנתח אחד
  • 3 כפות סוכר
  • 4 כפות מלח
  • 3 כפות זרעי כוסברה
  • 4 כפות פלפל שחור טחון

ציוד

ערכים תזונתיים

למנה

  • 483 קלוריות
  • 15 גרם שומן
  • 70 גרם חלבון

שלבי הכנה

  • 1
    מכינים את מעשנת השבבים: מחממים אותה לטמפרטורה של 107 מעלות צלזיוס.
  • 2
    מסירים את העור הכסוף מהבשר.
  • 3
    טורפים יחד את הסוכר, המלח, זרעי הכוסברה והפלפל בקערה קטנה. מעסים היטב את בשר הבקר מכל צדדיו בתערובת.
  • 4
    מניחים את הרוסטביף על הרשת, מכניסים את חיישן הטמפרטורה לחלק העבה ביותר של הבשר וסוגרים את המכסה.
  • 5
    מניחים לבשר להתבשל לטמפרטורת ליבה של 52 מעלות צלזיוס (כשעתיים-שלוש).
  • 6
    עוטפים את הרוסטביף בנייר קצבים (או נייר אלומיניום) ומניחים את הנתח לנוח כ-20 דקות כדי להרפות את סיבי הבשר ולאזן את המיצים. מניחים לנתח לעלות לטמפרטורת ליבה של 57 מעלות צלזיוס.