קינוח חם הוא תמיד הבחירה הנכונה, לא משנה כמה אתה שבע. ואם מדובר בקראמבל תפוחים עם אוכמניות, שמצד אחד הוא מיוחד אבל מצד שני ממש קל להכנה, אז בכלל מדובר בתענוג צרוף.
אנחנו אוהבים להכין את המנה הפריכה הזו בתנור ההולנדי (פויקה) כי התוצאה טעימה לפחות פי שניים כשזה עשוי על האש. אפשר כמובן להכין את הקראמבל גם בבית בתנור.
הקראמבל יסתדר נהדר עם כדור גלידה שנמס לאיטו בצלחת - או עם רוטב וניל כלשהו.
טיפ מאיתנו:
אוכמניות קפואות יכולות להפוך את השיניים שלך לכחולות במיוחד. אז אם יש לכם דייט אחרי ארוחת הערב, אפשר פשוט להכין את הקראמבל עם תפוחים בלבד :-)