קבב טורקי אמיתי - בשר בקר משובח מעורב עם עשבי תיבול טריים ועמוס בניחוחות של תבלינים רעננים - תהיו בטוחים שהשכנים יבואו לרחרח מה הכנתם הפעם!
בקבב הזה יש סוד קטן שאסור לפספס, מוסיפים קצת אבקת אפייה לתערובת הבשר. אבקת האפייה "שוברת" את החלבונים שבבשר וגורמת לקציצות להיות רכות ועסיסיות במיוחד מבפנים ופריכות מבחוץ!
עצה שלנו:
אפשר לעצב את הקבב לעיגולים קטנים, לקבבים מאורכים או אם רוצים להיות ממש אותנטיים, לשפד אותם על שיפוד ברזל. לנועזים באמת, אפשר גם להחליף את בשר הבקר לבשר כבש או טלה.