צלעות כבש במרינדת עשבי תיבול

צלעות כבש במרינדת עשבי תיבול

צלעות כבש במרינדת עשבי תיבול

מתכון קליל שמספק תוצאות מרשימות ועסיסיות במיוחד! מכינים מרינדה פשוטה ביום שלפני החגיגה, זורקים כמה צלעות למרינדה, ולמחרת נותר רק להצית את הגריל ולהתענג על ניחוח בשר הכבש הצלוי וארומת עשבי התיבול שעולה מהלהבות. 

עצה שלנו: 
אם יש לכם עשבי תיבול טריים בהישג יד, למשל מהגינה, התוצאה תהיה מוצלחת במיוחד!

מרכיבים

עבור 2 אנשים אנשים
  • 500 גרם צלעות כבש
  • 2 כפות תערובת עשבי תיבול
  • 1/2 פלפל צ'ילי
  • 3 שיני שום
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח לפי הטעם

ציוד

ערכים תזונתיים

למנה

  • 534 קלוריות
  • 36 גרם שומן
  • 50 גרם חלבון

שלבי הכנה

  • 1
    יום לפני הארוחה: מקלפים את שיני השום, מסירים את הגרעינים של פלפל הצ'ילי, קוצצים את שניהם דק ומערבבים עם שמן הזית, תערובת עשבי התיבול והמלח.
  • 2
    שמים את הצלעות יחד עם המרינדה בשקית הקפאה ומשאירים במקרר למשך כ-10 שעות.
  • 3
    יום למחרת: מוציאים את הצלעות מהמרינדה ומחממים את הגריל על חום ישיר גבוה.
  • 4
    צולים את הצלעות באזור החום הישיר למשך כדקה בכל צד. מעבירים לאזור החום העקיף למשך 2-3 דקות נוספות ומגישים לשולחן.