תתכוננו להתאהב בצלעות טלה, בעזרת מתכון מטריף ופשוט בתכלית! הניחו את הצלעות למשך שעה אחת במקרר כשהן עטופות בתערובת תיבול איטלקי. כך הבשר יספוג את טעמי עשבי התיבול הריחניים.
לקראת ההכנה, קוצצים מעט ירקות עדינים ומטגנים הכל במחבת לקבלת מנה צבעונית ומרשימה. אפשר להכין את המתכון לא רק על הגריל אלא גם על הכירה בבית. כל מה שצריך זו מחבת איכותית מברזל יצוק ואתם מוכנים.
עצה שלנו: אם אתם אוהבים את הצלעות שלכם ורדרדות מבפנים מומלץ להשתמש במד-חום ברביקיו ולטגן את הצלעות עד שטמפרטורת הליבה מגיעה ל-60 מעלות.