לפעמים אין צורך במתכונים מפוצצים עם אינסוף שלבים ומרכיבים. לפחות מדי פעם - כמה שיותר פשוט יותר טוב. המתכון המופלא הזה של צלעות בקר בנוסח טקסני מסתדר לגמרי עם חובבי הפשטות. לא מטביעים בו את הצלעות ברטבים ומרינדות, אלא רק מעסים היטב את הבשר בתיבול הגריל האהוב עליכם, למשך לילה שלם, ומכניסים למעשנה לכמה שעות עד לקבלת צלעות רכות ועסיסיות שמתפרקות מהעצם...
עצה שלנו: אפשר להכין את המתכון גם אם אין לכם מעשנה, פשוט מפעילים את הגריל על חום של 120 מעלות ושמים את הצלעות מעל המבערים הכבויים. כדי להשלים את הטעם המעושן כדאי לשים שבבי היקורי לעישון בתיבת העשן לתוצאה מושלמת!