צ׳ימיצ׳ורי הוא בן הזוג המושלם של בשר על האש, כמו טחינה לפלאפל ומוצרלה לפיצה.
הרוטב הארגנטינאי הקלאסי הזה מבוסס בעיקר על פטרוזיליה, מעט כוסברה, שאלוט, הרבה שום ושמן זית. הוא מעניק טעם רענן ועז, במיוחד לסטייקים, מבלי לכסות על טעמי הבשר. אם אתם מחפשים רוטב שלא יכביד אלא יוסיף נגיעה עוקצנית – צ׳ימיצ׳ורי הוא הבחירה הראשונה. מומלץ במיוחד לנסות אותו עם פיקאניה. החבר הדרום האמריקני יעוף עליכם!
טיפ:
יש גם גרסה אדומה – צ׳ימיצ׳ורי רוחה (Chimichurri rojo) – עם עגבניות ופלפלים אדומים.