עדיין לא שמעתם את השם צ'וראסקו? אחרי שתנסו את המתכון הזה אנחנו בטוחים שהשם הזה יהפוך להיות בשימוש קבוע אצלכם... צ'וראסקו הם שיפודי אסאדו אימתניים המושרים במרינדה של לימון, שום, טימין ורוזמרין ולאחר מכן נצלים עד לקבלת ציפוי פריך מדהים מבחוץ ומרקם נימוח ורך מבפנים.
המתכון מגיע במקור מחצי האי האיברי שבאמריקה הלטינית והשם "צ'וראסקו" אמור לתאר את הצליל המופק כאשר טיפות שומן נופלות על גחלים לוהטות. אנחנו שואלים אתכם: יכול להיות שם יותר טוב מזה?