פשטידת פיצה

פשטידת פיצה

פשטידת פיצה

כשמתחשק לכם לאכול פיצה, אבל אין לכם זמן להכין אחת בצורה המסורתית, פשטידת פיצה היא הפתרון המושלם. הסוד הוא בפשטות: צרפו את כל הרכיבים בקערה אחת, הוסיפו את התוספות האהובות עליכם, ערבבו והשליכו למחבת לטיגון מהיר!

עצה שלנו:
בסיום הטיגון פזרו מעל הפיצה גבינת פרמזן מגוררת ועלי אורוגולה לקבלת מראה רענן. 

מרכיבים

עבור 4 אנשים

    רכיבים לפיצה

  • 1 בצל סגול קטן
  • 1/2 פלפל צהוב
  • 1/2 כרישה
  • חופן פטריות
  • 2 כפות עגבניות מיובשות בשמן
  • 2 ביצים
  • 150 מ"ל חלב רגיל או טבעוני
  • 50 גרם מוצרלה
  • 50 גרם גאודה
  • 1 כף אורגנו טחון
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • רכיבים לקישוט

  • עלי אורוגולה
  • גבינת פרמזן מגוררת

ציוד

ערכים תזונתיים

למנה

  • 515 קלוריות
  • 25 גרם שומן
  • 28 גרם חלבון

שלבי הכנה

  • 1
    מקלפים את הבצל וחותכים לקוביות קטנות. שוטפים ומוציאים את הגרעינים מהפלפל וחותכים לקוביות קטנות. מפרידים את עלי הכרישה, שוטפים היטב ופורסים לרצועות דקות. שוטפים את הפטריות ופורסים לפרוסות דקות. שוטפים את העגבניות המיובשות וקוצצים דק.
  • 2
    מערבבים בקערה גדולה את כל הירקות יחד עם שאר הרכיבים ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
  • 3
    מחממים מחבת עם שמן ומניחים את העיסה במחבת תוך רידוד העיסה לכל שטח המחבת בעזרת מרית. מפזרים את האורגנו מעל הפיצה ומטגנים על חום נמוך עם מכסה סגור כ-20 דקות או עד שהפיצה אפויה היטב.
  • 4
    בסיום האפיה מפזרים מעל הפיצה את הפרמזן ואת האורוגולה.