פירה בטטות במעשנה

פירה בטטות במעשנה

פירה בטטות במעשנה

בתור מעריצים מושבעים של בטטות, אנו שמחים לפנק אתכם במתכון לפירה בטטות ישר מהמעשנה!

הפירה יכול להיות תוספת מעולה לנזיד בשר אבל גם לשמש מנה עיקרית משביעה וטעימה. מתיקות הבטטה עם החריפות של פלפל קאיין, מרשמלו מקורמל וניחוח מעושן יוצרים שילוב מוצלח ומפתיע במיוחד. 

עצה שלנו:

אוהבים את הפירה שלכם קרמי במיוחד? תוסיפו כמות יפה של קרם קוקוס לפירה למרקם קרמי וחלק. 

מרכיבים

עבור 4 אנשים
  • 1 ק"ג בטטות
  • 50 גרם חמאה או מרגרינה
  • 8 מרשמלו
  • קורט מוסקט
  • 1 גבעול בצל ירוק
  • מלח ופלפל קאיין טחון לפי הטעם

ציוד

ערכים תזונתיים

למנה

  • 590 קלוריות
  • 12 גרם שומן
  • 4 גרם חלבון

שלבי הכנה

  • 1
    מחממים את המעשנה ל-200 מעלות.
  • 2
    חוצים את הבטטות לאורך ואופים במעשנה למשך 40 דקות. מוציאים ומניחים להתקרר.
  • 3
    מקלפים את הבטטות ומניחים את בשר הבטטות בקערה. מוסיפים את אגוז המוסקט ואת החמאה או המרגרינה וטוחנים עם הבלנדר עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים מלח ופלפל קאיין טחון לפי הטעם.
  • 4
    צולים את המרשמלו עם המבער עד להשחמה ומניחים על הפירה. קוצצים את הבצל הירוק לטבעות ומפזרים על הפירה.