לא יכולים לדמיין פיצה בלי רוטב עגבניות?
אז בואו לטעום את יצירת המופת הזו! פיצה ביאנקה אמיתית לא צריכה עגבניות כדי להפיל אתכם מהרגליים. ריקוטה רכה במיוחד ומוצרלה נמסה הם כוכבי המנה הזו – והם יעיפו את הראש לכל חובב גבינות.
הבצק כאן מעט יציב יותר מהגרסה הנאפוליטנית הקלאסית. תוספת קטנה של סולת חיטה קשה ופחות מים נותנים בסיס פריך ונעים במיוחד.
כדי לתת לפיצה הלבנה שלכם את הטאץ' הסופי: הוסיפו אורגנו טרי, צלפים פריכים מטוגנים ופרוסות דקות-דקות של צלפים שלמים.
הטיפ שלנו:
מתחשק לכם ללכת על משהו מפנק ויוקרתי?
במקום הצלפים, קחו כמה פרוסות כמהין (כן, כמהין!), וגרדו אותן מעל הפיצה אחרי האפייה. השילוב בין הטעם האדמתי של הכמהין לגבינות הרכות והנמסות – פשוט חלומי!