צמת פילה הכבש מבטיחה לכם ניצחון מוחלט גם במרכיב הטעם וגם במרכיב היופי והרושם. קליעת נתחי הבשר לצמה לפני הצלייה נראית מרשים במיוחד, אך לא פחות חשוב - גורמת לבשר להישאר עסיסי ונימוח מבפנים. החוכמה במתכון הזה היא שיטת הצלייה ההפוכה: קודם כל צולים על אזור החום העקיף עד להגעה לטמפרטורת ליבה נכונה, ורק לאחר מכן מעבירים לאזור החום הישיר להשלמת ההשחמה ולקבלת הציפוי הפריך הרצוי.
עצה שלנו:
הרגישו חופשי להתפרע עם עשבי התיבול לפי הטעם שלכם. מתאים לכם להוסיף אורגנו טרי או מנטה טרייה שבמקרה הזדמנה לכם? לכו על זה! אפשר גם להוסיף גרידת לימון או פפריקה מעושנת לקבלת תוצאה משגעת.