מי לא אוהב אוכל מטוגן? במיוחד נתחי עוף מטוגנים ועסיסיים שקשה שלא לחטוף אותם ישר מהשמן הרותח. הפעם הבאנו לכם את המתכון האולטימטיבי לעוף חריף בסגנון נאשוויל, מבטיחים שתרגישו כאילו אתם נמצאים ברודיאו!
נתחי עוף מטוגנים בתיבול חריף הם קלאסיקה אמריקאית שאפשר למצוא בכל פינה בארצות הדרום של ארה"ב והמקור שלהם הוא בנאשוויל, טנסי.
כדי להכין את הנתחים העסיסיים האלו לוקחים עוף שלם, מפרקים לחלקים, עוטפים היטב בבלילה מתובלת ומטגנים בשמן עמוק עד להשחמה. הסוד של המתכון הזה הוא ברוטב החריף שבו טובלים את הנתחים לאחר הטיגון,
עצה שלנו:
אם לא בא לכם לפרק את העוף בעצמכם, בקשו מהקצב שיעשה זאת עבורכם וכך תוכלו להתרכז בהכנת העוף.