שנעצור בשיא? אנחנו לא חושבים ככה!
אז אחרי שחיסלתם את הסטייקים וטרפתם את הקבבים ואפילו ניקיתם את הגריל - הכיף של הברביקיו רחוק מלהסתיים. הגידו שלום לעוגיית הענק שלנו!
לקינוח תמיד יש מקום, ומה יותר טוב מאשר מרשמלו על האש?! אבל, סתם לשפד מרשמלו זה פשוט מדי, וחוץ מזה, איפה השוקולד?! לכן, בשביל הקינוח המושלם פשוט ניקח את כל אלו, ונאפה אותם יחד במחבת ברזל יצוק לעוגיית ענק מפנקת.
חוץ מביצה, קמח, אבקת אפיה, עמילן תירס ומלח, צריך רק חמאה וסוכר כמובן, והרבה!
מוכנים?! תנו כבוד לעוגיית השוקולד-צ'יפס-מרשמלו המושחתת והענקית של ברנהרד!
העצה שלנו:
סוכר קנה שלם (או "מוסקובדו") הוא סוג של סוכר לא מזוקק העשוי ממיץ קנה הסוכר. הוא מעט לח, בעל ניחוח קרמל נעים והוא הופך את העוגיות לרכות במיוחד.