פרוסות חזה ברווז וצ'אטני דובדבנים הם אולי לא הרכיבים הראשונים שיקפצו לכם לראש כשתרצו להכין כריך, אבל האמינו לנו - הכריך הזה יענג את החך שלכם בחגיגת טעמים מטריפה.
אז נסו את המתכון הזה: חזה ברווז פריך בגריל בין פרוסות טוסט שיפון עם צ'אטני דובדבנים חמוץ מתוק, סלט כרוב אדום פריך ואגוזי מלך קלויים.
הפרארי של הכריכים בקיצור.
העצה שלנו:
מומלץ להשתמש במדחום לבישול כדי שחזה הברווז ישאר יפה וורוד מבפנים. טמפרטורת הליבה המושלמת היא בין 63-65 מעלות צלזיוס.