נענע טריה, פרוסות ליים, כמה לגימות רום. הולך להיות פה מוחיטו!
אבל לא סתם מוחיטו, אלא מוחיטו סלמון משגע.
פנקו את הדג שלכם בירוקים הטריים והרעננים, הניחו אותו במעשנת השבבים או בגריל הגז שלכם. תוך כדי זרקו עליו כמה מנות של רום, ואחרי שעה - לטרוף...!
השילוב של ניחוח העשן עם הנענע הטרייה והליים מעניק למנה הזו ייחודיות שקשה לעמוד בפניה, וברגע שהיא מוכנה, היא כל כך רכה ונימוחה שקשה להאמין.
טיפ שלנו:
אנחנו הנחנו את הסלמון על פלטת עץ למעשנה. אם אין לכם, אפשר להניח את הסלמון במיכל נירוסטה מחורר או להשתמש בבסיס נייר אלומיניום.