כרוב סגול הוא תוספת מעולה לכל ארוחה. באירופה מגישים אותו לרוב מבושל. אבל הנה גרסה שיקית לכרוב טרי ופריך.
מתברר שגבינת פטה, צנוברים וכמה פיסטוקים מתחברים בכיף עם הכרוב הסגול, והופכים אותו למעדן של ממש. שילוב רענן – בימים חמים וקרים כאחד. לצד מנות עיקריות, או כנשנוש מרכזי בפני עצמו.
הטיפ שלי:
אפשר להוסיף 2 כפיות תערובת תבליני ג’ינג’רברד: פלפל אנגלי, ציפורן וכדומה יתנו נגיעה חגיגית במיוחד לסלט הקליל הזה. שווה לנסות, לא?