בסלט הזה יש הכל מהכל - אבל בירוק: אספרגוס, אפונה, פיסטוקים פריכים, עלי בייבי טריים ונענע.
את מלך הסלט הזה, האספרגוס כמובן, נצרף בשתי צורות: טרי וצלוי קלות על הגריל.
שילוב הטעמים של הנענע והאספרגוס יוצר תערובת רעננה ובועטת במיוחד, והאספרגוס על הגריל פשוט מעיף את חגיגת הטעמים בפה. אנחנו ממליצים לכם לנסות את הסלט הזה לפחות פעם אחת.
הצעת הגשה בשביל האווירה: להגיש בליווי מוזיקת להקת גרין דיי 🙃
עצה שלנו:
אם גבינת העיזים דומיננטית מדי בטעמה עבורכם, אפשר לוותר עליה או להחליף בגבינת פטה.
נ.ב.
איך צולים אספרגוס על הגריל? פשוט מאוד: משרים את הגבעולים למשך שעה במעט חומץ, מלח וסוכר, מניחים על הגריל בחום מקסימלי לשתי דקות, והופכים תוך כדי.