האם יש משהו מפנק יותר מאשר תבשיל גולש בסיר ברזל יצוק?
סטיפדו הוא תבשיל סופר ארומטי מהמטבח היווני, והוא מוצלח במיוחד בשל טעמיו העזים והמודגשים. קינמון, ציפורן ועלי דפנה משחקים את התפקיד הראשי לצד גולש בקר והרבה בצל.
אל תיבהלו, סטיפדו לא טעים רק בחורף כשהטמפרטורות קרות. גם בשאר העונות, הבישול האיטי והמיוחד של המאכל הלאומי היווני בהחלט שווה את זה. וחוץ מזה - תמיד אפשר לשבת במזגן וליהנות...
עצה שלנו:
לשם שינוי, אפשר להשתמש גם בבשר כבש במקום בשר בקר. תפוחי אדמה קלויים פשוטים, ירקות שורש מוקפצים או אטריות אורז הם אידאליים כתוספת למנה. ההכנה על גריל הגז שלכם מושלמת למנה הזאת.