סטייק לא תמיד חייב להיצלות ישירות על הגריל. מחבת מברזל יצוק איכותי תוציא את נתח הבשר שלך כמו שאתה אוהב - אם לא טוב יותר. היתרון של בישול במחבת הוא שניתן לצקת על האוכל המטוגן רטבים לספיגה מיטבית של הטעמים. שום, טימין ורוזמרין טובים במיוחד כאן. וזה בגדול כל מה שאתה צריך.
עצה שלנו:
תכננו מראש מתי טוב לכם להוציא את הסטייק: רייר: מ-45 מעלות צלזיוס, מדיום רייר: מ-55 מעלות צלזיוס, מדיום: 60 מעלות צלזיוס, מדיום וול: 65 מעלות צלזיוס.