סטייק טונה על הגריל

סטייק טונה על הגריל

סטייק טונה על הגריל

לא חייבים בשר בשביל חגיגת גריל משובחת!
נסו להחליף את הבשר בסטייק טונה עסיסי ונימוח עם ציפוי פריך והאמינו לנו שלא תתחרטו.
סטייק טונה איכותי צריך רק צריבה קלה מעל המבער הקרמי, מעט מלח גס, ויש לכם מנה שלא תבייש גם מסעדות גורמה.

עצה שלנו:
במנה כזאת אי אפשר לחפות על בשר דג בינוני עם תבלינים ותפאורה... אם רוצים מנה מוצלחת חייבים להשקיע בסטייק איכותי, רצוי טרי מהים. 

מרכיבים

עבור 2 אנשים
  • 2 סטייק טונה (250 גרם כל אחד)
  • 2 כפות שמן מהצומח
  • מלח גס

ציוד

ערכים תזונתיים

למנה

  • 410 קלוריות
  • 21 גרם שומן
  • 52 גרם חלבון

שלבי הכנה

  • 1
    טופחים על הסטייקים עם נייר מגבת עד לייבוש ומברישים בשמן.
  • 2
    מחממים את המבער הקרמי שבגריל לעוצמה מקסימלית.
  • 3
    צולים את הסטייקים כ-30 שניות בכל צד.
  • 4
    מחכים כ-5 דקות לפני שחותכים את הסטייקים. חותכים לרצועות ומפזרים מלמעלה מלח גס.