סטייק וואגיו על הגריל

סטייק וואגיו על הגריל

סטייק וואגיו על הגריל

הצלחתם לשים את היד על נתח בשר משובח כמו וואגיו? קבלו מתכון שיאפשר לכם לתת לו את הכבוד המגיע לו!
כמות השומן הגבוהה בוואגיו, מעניקה לו ארומה משגעת ורכות יוצאת דופן המייחדת אותו משאר זני הבשר. אנחנו מאמינים שנתח משובח כזה מצריך תיבול מינימלי כדי לא לעמעם את הטעמים הטבעיים המיוחדים שלו. 

מרכיבים

עבור 2 אנשים
  • 2 יחידות סטייק וואגיו (במשקל 350 גרם כל אחד)
  • שבבי מלח
  • מלח ופלפל לפי הטעם

ציוד

ערכים תזונתיים

למנה

  • 691 קלוריות
  • 46 גרם שומן
  • 70 גרם חלבון

שלבי הכנה

  • 1
    מייבשים את הבשר היטב עם מגבות נייר וממליחים קלות משני הצדדים.
  • 2
    מפעילים את הגריל על חום ישיר גבוה, מניחים את הפלנצ'ה בתוך אזור החום הישיר של הגריל כשהצד החלק כלפי מעלה. בגרילים עם מבער קרמי מפעילים את המבער הקרמי על חום מינימלי ומחממים את הפלנצ'ה כעשר דקות.
  • 3
    מניחים את הסטייקים על הפלנצ'ה ולוחצים עליהם עם המלקחיים. הופכים לאחר כדקה או שתיים, בהתאם לעובי הסטייק.
  • 4
    לוחצים על הצד השני עם המלקחיים וממשיכים לצלות כדקה או שתיים.
  • 5
    מעבירים את הסטייקים לאזור החום העקיף ומשאירים עד שטמפרטורת הליבה מגיעה ל-53 מעלות.
  • 6
    מוציאים מהאש ומחכים כ-5 דקות עד שחותכים. חותכים לפרוסות ומפזרים שבבי מלח מלמעלה.