נקניקיות בסגנון הוואי

נקניקיות בסגנון הוואי

נקניקיות בסגנון הוואי

אז יש לכם דודא לנקניקיות ובאופן מוזר גם לטוויסט פירותי? מתברר שזה בדיוק מה שעושים בהוואי!

לא רק שיש להן טעם של חופשה, הן גם נראות טוב בטירוף בצלחת. מרוב שהן מקושטות אין צורך לזרוק עליהן שרשרת פרחים מהאי האקזוטי כדי להבליט אותן.

כל שעליכם לעשות הוא להוסיף לנקניקיות אננס בגריל ומיו טריאקי, וכך לתת להן טעם חדש לגמרי: מתוק אך גם חריף. את ההכנה מסיימים בבצל סגול, כוסברה וחלפיניו שידאג למפץ המושלם בפה.

אתם כאן בגוף, אבל ברוחכם אתם מרגישים על החוף בהוואי...

עצה שלנו:

עבור חוויה מושלמת, כדאי להכין את הלחמניות בעצמכם. ברגע שתנגסו בלחמניה הביתית והאוורירית שלכם, העוטפת את הנקניקיה ואת יתר התוספות, אתם תבינו כמה הלחמניה מרכזית בחגיגה הזו. אל תסתפקו בפחות!

מרכיבים

עבור 2 אנשים

    לנקניקיות

  • 2 לחמניות
  • 2 נקניקיות
  • 100 גרם אננס
  • 1 בצל סגול
  • 100 גרם חלפניו
  • 1/2 צרור כוסברה
  • 2 קורט פלפל קאיין
  • 2 כפות שמן זרעי ענבים
  • למיו טריאקי

  • 1 כף מיונז
  • 1 כף רוטב טריאקי
  • 1 כפית מיץ ליים
  • מלח

ציוד

ערכים תזונתיים

למנה

  • 495 קלוריות
  • 33 גרם שומן
  • 18 גרם חלבון

שלבי הכנה

  • 1
    לנקניקיות: מחממים את הגריל לחום גבוה. קולפים את הבצל, חוצים וחותכים לטבעות. קוטפים את עלי הכוסברה מהגבעול וקוצצים גס. שוטפים את החלפיניו, מסירים את הגבעול וחותכים לטבעות. מניחים בצד.
  • 2
    קולפים את האננס וחותכים לחתיכות בעובי חצי ס"מ. זורקים פנימה שמן זרעי ענבים וצולים כ- 2 דקות. הופכים את חתיכות האננס, מפזרים פלפל קייאן (אם אוהבים את זה חם...) ומוציאים מהגריל.
  • 3
    מנמיכים את הגריל לאש בינונית, צולים את הנקניקיות כ-10-7 דקות, הופכים מדי פעם ומוציאים מהגריל.
  • 4
    למיו טריאקי: מערבבים את המיונז עם רוטב הטריאקי ומיץ הליים ומתבלים במלח.
  • 5
    חותכים את הלחמניות וצולים אותן קלות על הצד הפתוח במשך כדקה.
  • 6
    מניחים נקניקיה בתוך כל לחמניה, מוסיפים את האננס, את רוטב המיו טריאקי ומקשטים בטבעות בצל, חלפניו וכוסברה.