אז יש לכם דודא לנקניקיות ובאופן מוזר גם לטוויסט פירותי? מתברר שזה בדיוק מה שעושים בהוואי!
לא רק שיש להן טעם של חופשה, הן גם נראות טוב בטירוף בצלחת. מרוב שהן מקושטות אין צורך לזרוק עליהן שרשרת פרחים מהאי האקזוטי כדי להבליט אותן.
כל שעליכם לעשות הוא להוסיף לנקניקיות אננס בגריל ומיו טריאקי, וכך לתת להן טעם חדש לגמרי: מתוק אך גם חריף. את ההכנה מסיימים בבצל סגול, כוסברה וחלפיניו שידאג למפץ המושלם בפה.
אתם כאן בגוף, אבל ברוחכם אתם מרגישים על החוף בהוואי...
עצה שלנו:
עבור חוויה מושלמת, כדאי להכין את הלחמניות בעצמכם. ברגע שתנגסו בלחמניה הביתית והאוורירית שלכם, העוטפת את הנקניקיה ואת יתר התוספות, אתם תבינו כמה הלחמניה מרכזית בחגיגה הזו. אל תסתפקו בפחות!