לפני שנתחיל עם המתכון אנחנו חייבים להקדים אזהרה - צריך כוח רצון גדול כדי לא להסתער על באגטי הפיצה ישר כשהם יוצאים מהתנור - מתכון בטוח לכוויות בלשון :)
המתכון הזה לא צריך יחסי ציבור. קלאסיקה מהילדות שתמיד תישאר אחת המנות היותר טעימות... באגט טרי, רוטב עגבניות איכותי וגבינת מוצרלה מבעבעת, צריך יותר מזה?
עצה שלנו:
במידה שאתם מקצוענים אמיתיים ומתכננים להשתמש בבאגט ביתי שאתם מכינים לבד, מומלץ לא לאפות את הבאגט לחלוטין אלא להפסיק את האפייה שלו כ-5 דקות לפני הזמן. כך הוא יגיע לרמת הכנה מושלמת כשתכינו ממנו את באגט הפיצה.