זהובים, פריכים, נימוחים בפנים. צ'יפס הוא ללא ספק מנת הצד הטובה ביותר!
במתכון הזה אנחנו מגלים לכם את סוד הצ'יפס האולטימטיביים. הקסם טמון בבישול של הצ'יפס לפני הטיגון, בטיגון של הצ'יפס שלוש פעמים, ובהפסקות במקפיא בין הטיגונים! זה מה שנותן לצ'יפס את הפריכות המושלמת שאתם אוהבים.
עצה שלנו: מומלץ להכין כמות גדולה מראש ולהקפיא אחרי סבב הטיגון השני. כך תוכלו בפעם הבאה לשלוף את הצ'יפס מהמקרר ולשים ישר בשמן לטיגון הסופי.
-
חשוב: אין להניח את סיר הטיגון העמוק על כירת הצד, אלא רק על משטח הצלייה המרכזי!