מקלות עוף הן ההתגלמות של "פינגר פוד", אוכל שאוכלים עם הידיים... ונדמה שלראש השנה הקרוב, העוף המתקתק הזה, עם השוקיים הפריכות והדביקות, יהיה פשוט מושלם. אפילו בשולחן החג - חסכו לעצמכם סכין ומזלג - מיותר לגמרי 🙂
ההכנה על הגריל פשוטה וקלה: אפשר פשוט לצלות אותן בתפזורת על הרשתות. כשיש לכם הרבה אורחים, זרקו על הגריל כמה קילוגרמים של שוקי עוף בוויסקי ודבש. מבטיחים שיהיה טעים לכולם!
אם גם אתם רוצים לוודא שהארומה והטעמים קולעים בול, קחו בקבוק וויסקי וערבבו אותו עם דבש כדי ליצור זיגוג מדהים. רגע לפני הסוף, מזלפים מהתערובת מעל השוקיים ונותנים להן להתקרמל. קורט טוב של פלפל קאיין יתן את העקיצה החריפה שאתם אוהבים. ואם כל זה לא מספיק, הגישו כדובדבן שבקצפת צ'אטני מישמש - צימוקים, שיספק לחיך את מידת המתיקות הנכונה - וכמובן יידבק יפה למקלות העוף.