ליקר ביצים. זה אולי לא המשקה הראשון שהייתם בוחרים להכין, אבל האמינו לנו, אחרי שמכינים אותו פעם אחת, לא מפסיקים לחזור אליו!
הפעילו את הברנהרד שלכם על חום בינוני, הכניסו לסיר היצוק שמנת, מעט וניל, כמה חלמוני ביצים והופ, תנו לקסם להתרחש.
זמן הכנה
10 דקות
זמן אפייה
10 דקות
רמת קושי
קלה
ליקר ביצים. זה אולי לא המשקה הראשון שהייתם בוחרים להכין, אבל האמינו לנו, אחרי שמכינים אותו פעם אחת, לא מפסיקים לחזור אליו!
הפעילו את הברנהרד שלכם על חום בינוני, הכניסו לסיר היצוק שמנת, מעט וניל, כמה חלמוני ביצים והופ, תנו לקסם להתרחש.
למנה