כתר טלה הוא אחת המנות המרשימות והמלכותיות ביותר שאפשר להוציא מהגריל. בעזרת המתכון המרשים והפשוט להפליא שלפניך, אנו מעריכים בזהירות שתוכתר למלך העל האש של המשפחה והחברים.
בשביל מנת הכתר המלכותית, כל מה שאתה צריך זה שתי שדרות של צלעות טלה ממש טובות (כ-16 צלעות בסה"כ) וכמה חופנים של תפוחי אדמה קטנים לאפייה. עם מעט חוט קשירה למזון (וקצת יצירתיות), ניתן לקשור במהירות את הצלעות בגריל לצורת כתר יפה. הכתר המונח זקוף בגריל ומלא בתפוחי אדמה קטנים, נראה פשוט מושלם.
אתה כבר מרגיש את הדם הכחול זורם בעורקיך? עכשיו תוסיף לכל העניין את הטאצ' האחרון עם קלאסיקה בריטית בצורת תפוחי אדמה ברוטב נענע טרייה עם מעט שום, והרי לך מנה מלכותית ומרעננת!
העצה שלנו:
"רוטב נענע" עם כבש זה אכן קלאסי, אבל זו לא חובה. כיוון שבשר כבש הולך עם כל סוגי עשבי תיבול, אפשר להחליף את הנענע בעשבי התיבול האהובים עליך.