ירקות מוקפצים זה כבר משעמם, אה? אז בואו תתקדמו לירקות מהגריל!
הדרך הטובה ביותר לצלות את הירקות שלכם היא בסלסילת הרוטיסרי על גריל הגז, כך שהם יקבלו צלייה אחידה ושווה, ופיזור נכון של הטעמים.
הכניסו לצד הירקות מגוון עשבי תיבול לתוך הסלסילה לקבלת רטטוי מלא בטעמים, ויחד עם מטבל היוגורט-שום-לימון-עירית שלנו אנחנו בכלל לא בטוחים שצריך מנה עיקרית!
עצה שלנו: אפשר כמובן לשנות, להוסיף ולשחק עם המטבל לפי מצב הרוח... אפשר לערבב למשל כף פסטו או איולי לתוך היוגורט.
.
.