פתחת את המקרר ומצאת בקבוק קולה? נהדר, לחיים! זה הזמן להשתמש במשקה האהוב כדי להכין תבשיל מטורף באמת.
גבירותיי ורבותיי, קבלו את בשר הבקר ברוטב קולה!
כל מה שאתם צריכים זה מעט תבלינים, סיר ברזל יצוק (תנור הולנדי) ונתח בשר מובחר.
המתכון הזה הוא גרסה כשרה של נתח חזיר מפורק, המוגשת עם בשר בקר ורוטב נחמד במיוחד: עשיר בקולה, רוטב ברביקיו, מיץ תפוזים, רוטב סויה, חומץ בלסמי ותבשילים שונים שנותנים לבשר ארומה שומנית במיוחד.
התוצאה עסיסית, מתוקה וחריפה בו זמנית.
או במילים אחרות: סכנת התמכרות!